Radio de 3 Musketiers

Online radio The music you love    Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

DJ Live

Zojuist gedraaid

Licenties Buma

Home


             

Radio de 3 Musketiers is een jong dynamisch internet radiostation dat is opgericht op 16 september 2013.

Elke dag is er op meerdere momenten een live Dj aanwezig waarbij je een verzoekje kan doen via onze button Verzoekjes. Ook vind je hier een mogelijkheid om je verzoekje te doen tijdens het draaien van de Auto Dj. Verzoekjes die je wil doen bij de Auto Dj zoek je eerst op in de afspeellijst en neem je daarna exact over op het verzoekformulier. Wij zijn ook te beluisteren op mobiele apparaten.  Chat gezellig mee met de luisteraars en Dj's in onze chatbox. 

***** Radio de 3 Musketiers app *****

Vanaf heden is onze eigen Radio de 3 Musketiers app te downloaden in de play store en ITunes.
Klik hierboven op de banner of zoek hem op in de play store of ITunes om onze app te downloaden.
In onze app zijn de volgende mogelijkheden opgenomen :

- Luisteren naar de radio vanaf ALLE mobiele apparaten.
- Verzoekjes doen via de app bij zowel Live DJ als de Auto DJ.
- Chatten via mobiele apparaten in onze chatbox.
- Link naar de Facebook pagina en naar de Website.
- Suggesties en / of vragen insturen via het contactformulier.

***** Gebruik Verzoekserver bij Auto-DJ *****

Tijdens het draaien van onze Auto-Dj bestaat er de mogelijkheid om toch een verzoekje te kunnen plaatsen. Aangezien wij gemerkt hebben dat dit niet voor iedereen duidelijk is geven wij hier nog eens aan hoe dit in zijn werk gaat.

- Je zoekt de gewenste plaat op in de afspeellijst. Deze is te vinden onder de button "Verzoekjes"
- Zodra je jou gewenste nummer hebt gevonden vul je deze in op het verzoekformulier.
- Zorg ervoor dat je zowel de titel als de artiest EXACT overneemt anders word deze niet herkend door      
  onze server.

***** ARTIEST VAN DE WEEK *****

 
Naam : Karin Welsing

Leeftijd : 41 jaar

Woonplaats : Rumpt ( Utrecht )

Beroep : Zangeres

 

 

 

          

       

          

BIOGRAFIE  : Karin Welsing

 

Karin Welsing werd geboren op 3 november 1973 in het ziekenhuis te Utrecht. In haar jeugd werd zij groot gebracht met het Nederlandse lied. Haar vader was radioamateur (piraat) radio telstar. Karin zong veel mee met de liedjes. Als ze thuis kwam uit school pakte ze de microfoon en ging na boven haar plaatjes mee van oa Mieke , Wilma , Colinda , Holland duo , maar ook Zangeres Zonder Naam en Stella waren haar favorieten. De smartlap dat was haar favoriet ,liedjes met een verhaal ,een boodschap , liedjes waarin iemand zich herkent. Haar vader gaf ieder jaar een avond met artiesten. Daar zij alle liedjes kende van Colinda, mocht zij samen met haar optreden op de artiestenavond. Jacques Herb die daar ook aanwezig was bood aan om een plaat met haar op te nemen. Maar haar vader vond haar daar wat te jong voor. Na dat de luisteraars haar gehoord hadden op de Telstar avond, werd er vaak door de luisteraars onder de uitzending gevraagd of Karin een lied wilde zingen, wat zij dan ook graag deed.

 

Toen ze 16 was leerde zij haar grote liefde Piet kennen, waar zij na enkele jaren mee samen ging wonen en later mee trouwden. Samen kregen ze een zoon en een dochter, Marciano en Feliciana. Samen gingen ze het avontuur aan van Piet zijn afkomst de kermis. Nu reizen ze vol overgave en waar ze ook hun brood mee verdienen met de schiettent en de minicar een super druk leven maar o zo gezellig zegt Karin. Toch Karins passie bleef zingen niemand wist dat alleen de naaste in haar omgeving die haar dan ook vaak aanmoedigde.

 

Karin doe er wat mee maar nee Karin zei ik een liedje opnemen welnee terwijl ze daar toch wel stiekem van droomde, maar ze daar veel te onzeker voor was. Ook op de kermis zong ze lekker mee in de schiettent en kon ze haar passie toch uiten. Tot ze toch de moed bij elkaar raapte om aan Leen Zijlmans te vragen voor een duetje mee te zingen. Dat duetje werden er meerdere en ze was toch wel super trots op naast zo'n groot artiest te staan, waar zij zo tegen op keek en door de reacties die ze daar op kreeg werd ze steeds zekerder.

 

Piet ging een muziek set voor haar kopen en moedigde haar aan hij zei dit is wat je het liefst doet, ga ervoor en beetje bij beetje door de reacties werd ze zekerder en durfde ze t aan om te gaan optreden. De eerste keer zal ze nooit vergeten bij het liedje de "Engelbewaarder" waren er mensen aan het huilen. Bij Karin zelf rolde de tranen over haar wangen, dit was erkenning voor haar ik kan mensen met mijn stem raken dat was zon aparte ervaring die ze nooit zal vergeten. Zanger Henk Bernard en zijn vrouw Miranka zeiden, Karin je hebt zo'n mooie stem dat is een gave het word nu tijd voor een liedje op te nemen ik ga je helpen, door het vertrouwen wat Henk in haar had heeft ze doorgezet en hij is met haar mee de studio ingegaan waar zij haar eerste singel heeft opgenomen "Bitter zoete tederheid" geschreven door André Kooiman. Karin is er erg trots op dat na al die jaren toch haar droom uitkomt en er zullen zeker meer liedjes volgen. Maar zegt ze eerst genieten van dit moment en mijn eerste singel en hoop dat de mensen het liedje mooi vinden.


Klok

Facebook Like

Licenties Sena


Copyright © 2013-2015. All Rights Reserved.