Radio de 3 Musketiers

Online radio The music you love    Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

DJ Live

Zojuist gedraaid

Licenties Buma

Home


             

Radio de 3 Musketiers is een jong dynamisch internet radiostation dat is opgericht op 16 september 2013.

Elke dag is er op meerdere momenten een live Dj aanwezig waarbij je een verzoekje kan doen via onze button Verzoekjes. Ook vind je hier een mogelijkheid om je verzoekje te doen tijdens het draaien van de Auto Dj. Verzoekjes die je wil doen bij de Auto Dj zoek je eerst op in de afspeellijst en neem je daarna exact over op het verzoekformulier. Wij zijn ook te beluisteren op mobiele apparaten.  Chat gezellig mee met de luisteraars en Dj's in onze chatbox. 

***** Radio de 3 Musketiers app *****

Vanaf heden is onze eigen Radio de 3 Musketiers app te downloaden in de play store en ITunes.
Klik hierboven op de banner of zoek hem op in de play store of ITunes om onze app te downloaden.
In onze app zijn de volgende mogelijkheden opgenomen :

- Luisteren naar de radio vanaf ALLE mobiele apparaten.
- Verzoekjes doen via de app bij zowel Live DJ als de Auto DJ.
- Chatten via mobiele apparaten in onze chatbox.
- Link naar de Facebook pagina en naar de Website.
- Suggesties en / of vragen insturen via het contactformulier.

***** Gebruik Verzoekserver bij Auto-DJ *****

Tijdens het draaien van onze Auto-Dj bestaat er de mogelijkheid om toch een verzoekje te kunnen plaatsen. Aangezien wij gemerkt hebben dat dit niet voor iedereen duidelijk is geven wij hier nog eens aan hoe dit in zijn werk gaat.

- Je zoekt de gewenste plaat op in de afspeellijst. Deze is te vinden onder de button "Verzoekjes"
- Zodra je jou gewenste nummer hebt gevonden vul je deze in op het verzoekformulier.
- Zorg ervoor dat je zowel de titel als de artiest EXACT overneemt anders word deze niet herkend door      
  onze server.

***** ARTIEST VAN DE WEEK *****

 
Naam : Frank van Etten

Geboren : 10 februari 1982

Woonplaats :Groningen

Beroep : Zanger

 

 

 

          

BIOGRAFIE Frank van Etten :


De volkszanger met twee gouden platen “Leef als een zigeuner” en “als je lacht”heeft de stap gemaakt om z’n eigen studio op te zetten met een eigen label de platen label van Frank van Etten staat in 2013 als meest succesvolle op de 10 de plaats.

Frank: Ik heb de afgelopen tien jaar vaak zakelijk verkeerde beslissingen genomen zakelijk en ben veel verkeerde mensen tegen het lijf gelopen waarvan ik dacht dat ze het beste met me voor hadden. Ik heb in al die jaren veel verloren, maar ben gelukkiger geworden door alles wat me wijzer heeft gemaakt.

Al op 12-jarige leeftijd begon de nu 30-jarige Frank van Etten met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaakeerste werd. Hij nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader tijdens één van zijn optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor oa André Hazes en Corry Konings. Met dit duo nam Frank van Etten zijn eerste nummers op en sleepte meteen zijn eerste platencontract binnen. Tien jaar geleden verscheenzijn debuutalbum ‘De weg naar geluk’, die meer dan 20 duizend keer over de toonbank ging.

Er volgden in de loop der jaren nog vier albums en Frank van Etten zong duetten met artiesten als Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en R&B-zanger Brace.

De laatste jaren kende Frank veel tegenslag. Hij kampte met stemproblemen, kreeg de Mexicaanse griep en twee jaar geleden brandde zelfs zijn woonwagen af waar hij met zijn vrouw Irma en zoontjes Jamy en Mike woonde. Inmiddels is de zanger verkast naar Apeldoorn en heeft hij dus zijn eigen studio waarin hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten onder wie Rob Zorn en Jacques Herb. Ook nieuw talent wijst Frank graag de weg in muziekland.

De opnames van ‘Leef als een zigeuner’ zijn inmiddels al meer dan een half miljoen keer bekeken op You Tube en ook uit de volle agenda met optredens blijkt nog steeds dat Frank razend populair is. En twee jaar geleden werd in Assen zelfs een café naar de sympathieke zanger vernoemd, ‘Het Frank van Etten Zing Mee Café’.

Na het grote avontuur van ‘bloed,zweet en tranen’ waar ik mezelf aan het Nederlandse publiek heb mogen laten zien, heb ik besloten om weer te doen wat ik ook leuk vindt… liedjes schrijven en produceren die recht uit mijn hart komen! Want dát is waar muziek om draait. Muziek is gevoel en emotie! En dat is wat ik probeer over te brengen bij de mensen.

Samen met producer Velibor Weller werkt Frank van Etten momenteel aan zijn zesde album, dat dit jaar gaat uitkomen. De eerste single ‘Geef mij vannacht’, de voorloper van het album, werd een dikke hit en stond wekenlang in de Top 20 van de Single Top 100 en de Top 5 van de Nederlandstalige hitlijsten. In augustus 2012 verscheen de single ‘Kijk naar de zon’ van Frank, geschreven door Fluitsma &Van Tijn. Momenteel heb ik met Eric van Tijn de single ‘als je lacht’ opgenomen en is nu uitgebracht. Het is een en vrolijk zomerliedje waar ik supertrots op ben en Ik kan nu wel zeggen dat het leven me momenteel weer écht toelacht!

Frank: Ik heb jaren gewerkt met Hennie Thijssen, de man die voor mij ‘Leef als een zigeuner’ schreef, de grootste kroegen hit van de afgelopen jaren. Dit liedje bracht me datgene waar ik als kind van droomde. Ik heb veel geleerd van Hennie en zal zijn perfectie en schrijftalent niet gauw vergeten. Nu anno 2013 een nieuw album en werken met velibor weller, een vakman in hart en nieren is het heerlijk om met deze man te mogen werken. Dit is misschien wel het mooiste project van de afgelopen 10 jaar. Het album gaat echt een Frank van Etten-album worden , maar meer volwassen en uit het leven gegrepen. Volks, zoals ik altijd heb gedaan en waar ook mijn hart ligt!

 


Klok

Facebook Like

Licenties Sena


Copyright © 2013-2015. All Rights Reserved.